vi är här...

Vi är äntligen här. Resan började onödigt spännande, då fel passnummer var inskrivet i ESTA ansökan, som tur var upptäckte vi det hemma kvällen innan resan. Sökte nytt och höll tummarna. Det gick vägen.

Resa Göteborg- London. London-atlanta var lång. Men barnen var vid gott mod hela vägen. Förväntansfulla med allt vad flygplan heter. Maten däremot fick tummen ner av oss alla. 

Framme och incheckat på närmaste hotell försöker vi fixa en natt i ny tidszon. Gick bra fram till 5 lokal tid. Idag har vi hämtat ut hyrbilen, besökt en större gård med en corn maze, som var svårare än det låter. Labyrinten tog typ inte slut. Elsa supernöjd med att ha fått sig en pumpa. Vidare söder om Atlanta har vi checkat in på great wolf, för äventyrsbad och övernattning.

Åt kvällsmat på en bbq. Portionerna så stora att det inte såg ut som att vi ätit. Säkert runt 2 kg mat med till rummet. Elsa somnade innan maten kom in. #jetlag.












Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Linneasfotolins

80-talist och småstadstjej boende på landet med sin son, man och sina djur. Rättigheterna för bilderna ägs av mig. Kontaktinfo: [email protected]

RSS 2.0