Jacksonville

Resan fortsatte idag mot Jacksonvill. Vi har alltså bytt både tidzon och västkust mot östkust. 

Natten spenderades i sunkigt hotell, i Tallahassee  så vi bestämde oss alltså för att snabbt dra vidare. På vägen hit kantades en hårt trafikerad väg av folk, ungdomar med bilar som stod och spelade hög musik ich dansade redan vid gatan. Kanske Amerikas svar på att gå ut? 
Vi tog oss alltså vidare i bilen tidigt idag. Vägen kantades av orörd skog, med gigantiska klätterväxter, varvat med planterad tallskog. Vi köpte frukost och drog till en park 1 timme utanför Tallahassee och åkte sedan vidare. Förmiddagen dimmig med väl utanför jacksonville lättade det. Vi besökye en park med lekplats och såg nog via den korta promenaden genom parken ett 30-tal ekorrar. åt sedan lunch och intog beachen. Fin, men inte alls lika kritvit som vi besökte igår, och höga vågor. Ebbe lekte i strandkanten med vågorna och elsa roade sig med sanden, även om även hon närmade sig vattnet långt senare. Vi checkade in på nästa boende precis vid strandkanten och tog oss ner till poolen. 

Elsa somnade återigen på restaurangen på kvällen, men lastade idag i sig spagetti innan. Kommer tillbaka till hotellet och ser en magisk måne över havet.














Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Linneasfotolins

80-talist och småstadstjej boende på landet med sin son, man och sina djur. Rättigheterna för bilderna ägs av mig. Kontaktinfo: [email protected]

RSS 2.0