från orlando till naples

Efter att ha sovit en natt i Orlando med gigantisk lya... för den som är intresserad att se bilder kika på bla booking här länk och kika in deras 

2 Bedroom 1 King 2 Twins Suite Accessible Tub

 så får ni er en liten uppfattning.

Tack hilton för en fantastisk men kort visit! Jag kommer gärna tillbaka!

Vi packade ihop oss och styrde sydväst med riktning mot naples. Ungefär halvvägs stannade vi till i arcadia, närmare bestämt på joshua citrus ink. 

6 adul

Här odlas flertalet citrusfrukter. Några veckor bort för att få plocka tangeriner, men citronerna var mogna. Så vi stövlar ut i självplockningen. Elsa kanske skulle sommarjobba här, hon tyckte det var kul! De andra köpte glass och vi kikade in i butiken som hade massor med roliga saker på tema citrus.

Vi åkte vidare och besökte en outlet utanför fort Myers. Villiam shoppade loss.

Slutdestinationen naples och vi checkade in på samma ställe vi besökte sist vi var i Florida 2011. Vi konstaterar vad mycket vi minns. Badade i poolen, kunde säga att det fanns fiskar i dammen där de serverar frukost m.m. efter bad gick vi till the cheesecake factory. Även här åt vi 2011, som då var vårt första besök hos restaurangkedjan. Fick tummen upp från barnen och vi tog med en cheesecake tillbaka till hotellet. 
















Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Linneasfotolins

80-talist och småstadstjej boende på landet med sin son, man och sina djur. Rättigheterna för bilderna ägs av mig. Kontaktinfo: [email protected]

RSS 2.0